Logo

Logo

  • August 11, 2019
  • August 13, 2019
  • New York
  • New York Marriott Marquis

No content here, please.

Loading
12:00 PM
  1. 3rd Floor
    480 mins
    • All Pass Types
7:30 AM
  1. 3rd Floor
    630 mins
    • All Pass Types
    Pick up your conference badge and attendee bag, and get started with Affiliate Summit.
8:00 AM
  1. 60 mins
    • All Pass Types
    Join our new Affiliate Summit running club and get fit while you network!
  2. Exhibition Hall
    150 mins
    • All Pass Types

    am daysPresent-day technologies have made an array of potent partnership types available for brands to leverage in their marketing. However, these can only be truly powerful when approached with the right expectations and managed using the right approaches. This workshop will delve into three specific types of marketing partnerships – affiliate marketing, influencer marketing, and advocacy marketing – dissecting each, and providing attendees with firm foundational knowledge for structuring each. We will cover an array of key areas: from the types of partners (and their alignment to the marketing campaign’s goals) to compensation models, and from engagement techniques to measuring results.

    Find out more about AM DAYS, the workshops, and how to get your ticket here; affiliatesummit.com/east/am-days

    Limited to 75 spaces per workshop. 

    REGISTER HERE

9:00 AM
  1. VIP Lounge
    540 mins
    • VIP Pass
10:00 AM
  1. Exhibit Hall – Broadway Lounge (Floor 6)
    60 mins
    • All Pass Types
11:00 AM
  1. Astor Ballroom (Floor 7)
    60 mins
    • All Pass Types
12:00 PM
  1. Track B – Soho Complex (Floor 7)
    45 mins
    • VIP Pass
    • Networking Plus Pass
    Pre sign up required email contact@affiliatesummit.com.com to secure your place. Spaces limited to 50
  2. Westside Ballroom (Floor 5)
    360 mins
    • All Pass Types
    The Meet Market is a 6-hour exhibition and networking event packed with affiliates, merchants, vendors, networks, technology providers, digital agencies, and traffic sources.
12:30 PM
  1. Exhibition Hall
    150 mins
    • All Pass Types

    am daysThousands of businesses – including most of the Internet Retailers’ Top 500 list – have affiliate marketing programs in place. For some, affiliates generate as much as 60% of their revenue, while others struggle to make their affiliate programs work... Whether you are looking for sales, leads, phone calls, or any other kind of performance, affiliate marketing program can be a powerful tool, if managed right.

    In this interactive workshop, Geno Prussakov will provide a “true crash course” for developing an affiliate program that works. Geno, who has conducted such workshops for the American Marketing Association in DC, Baltimore, and internationally, will walk you through all the key areas of managing an affiliate marketing program, helping your business make the most of affiliate marketing.

    Find out more about AM DAYS, the workshops, and how to get your ticket here; affiliatesummit.com/east/am-days

    Limited to 75 spaces per workshop. 

    REGISTER HERE

1:00 PM
  1. Track A – Exhibit Hall – Broadway Stage (Floor 6)
    30 mins
  2. Track B – Soho Complex (Floor 7)
    30 mins
    • VIP Pass
    • Networking Plus Pass
1:30 PM
  1. Track B – Soho Complex (Floor 7)
    45 mins
    • VIP Pass
    • Networking Plus Pass
    Pre sign up required email alice@affiliatesummit.com to secure your place. Spaces limited to 50
2:15 PM
  1. Track B – Soho Complex (Floor 7)
    45 mins
    • VIP Pass
    • Networking Plus Pass
    ROUNDTABLE
3:00 PM
  1. Track B – Soho Complex (Floor 7)
    60 mins
    • VIP Pass
    • Networking Plus Pass
    Pre sign up required email contact@affiliatesummit.com to secure your place. Spaces limited to 50
3:30 PM
  1. Exhibition Hall
    150 mins
    • All Pass Types

    am days

    The term "affiliate marketing" is often misused and frequently misunderstood. At its core, affiliate marketing represents something overwhelmingly positive: paying only for marketing that delivers actual, quantifiable results that are highly relevant to the consumer.

    However, digital marketers are facing an increasingly broad range of challenges from consumers, business partners, and regulators.  This workshop discusses case studies relevant to state and federal regulatory risks, consumer-oriented risks, different types of contract risks (network-merchant, network-affiliate, merchant-affiliate, etc.) and industry-specific ethical issues presented by innovative uses of technology.

    Find out more about AM DAYS, the workshops, and how to get your ticket here; affiliatesummit.com/east/am-days

    Limited to 75 spaces per workshop. 

    REGISTER HERE

4:00 PM
  1. Track B – Soho Complex (Floor 7)
    60 mins
    • VIP Pass
    • Networking Plus Pass
6:00 PM
  1. -540 mins
    • All Pass Types
7:00 PM
  1. 120 mins
    More information and RSVP emails coming soon
8:00 PM
  1. 180 mins
    • All Pass Types
    More information and RSVP emails coming soon!
7:00 AM
  1. 3rd Floor
    600 mins
    • All Pass Types
    Pick up your conference badge and attendee bag, and get started with Affiliate Summit.
9:00 AM
  1. Lyceum Complex (Floor 5)
    60 mins
    • VIP Pass
10:00 AM
  1. Exhibition Hall
    120 mins
    • All Pass Types

    The Affiliate Summit RevShare Roundup is taking place inside the Exhibit Hall. If you are looking for new revenue share programs to drive traffic to, the Affiliate Summit RevShare Roundup showcases a variety of affiliate programs to discover. (Unrelated conversations will not be entertained during this event.

  2. Track A – Exhibit Hall – Broadway Stage (Floor 6)
    420 mins
    • All Pass Types
    Affiliate Summits Exhibit Hall floor features a wide variety of affiliate programs, networks, outsourced program managers, agencies, technology providers, traffic sources and other vendors. All attendees are welcome.
  3. VIP Lounge
    420 mins
    • VIP Pass
11:00 AM
  1. Westside Ballroom (Floor 5)
    60 mins
    • All Pass Types
12:00 PM
  1. Track A – Exhibit Hall – Broadway Stage (Floor 6)
    45 mins
  2. Track B – Soho Complex (Floor 7)
    45 mins
    • VIP Pass
    • Networking Plus Pass
  3. Track C – Astor Ballroom (Floor 7)
    45 mins
    • VIP Pass
    • Networking Plus Pass
1:00 PM
  1. Exhibition Hall
    120 mins
    • All Pass Types

    The Affiliate Summit RevShare Roundup is taking place inside the Exhibit Hall. If you are looking for new revenue share programs to drive traffic to, the Affiliate Summit RevShare Roundup showcases a variety of affiliate programs to discover. (Unrelated conversations will not be entertained during this event.

  2. Lyceum Complex (Floor 5)
    45 mins
    • VIP Pass
    VIP Pass Holders: Fuel up on a hearty buffet-style Lunch in a relaxed networking environment.
2:00 PM
  1. Track A – Exhibit Hall – Broadway Stage (Floor 6)
    30 mins
  2. Track B – Soho Complex (Floor 7)
    45 mins
    • VIP Pass
    • Networking Plus Pass
  3. Track C – Astor Ballroom (Floor 7)
    30 mins
    • VIP Pass
    • Networking Plus Pass
2:30 PM
  1. Track A – Exhibit Hall – Broadway Stage (Floor 6)
    30 mins
  2. Track C – Astor Ballroom (Floor 7)
    30 mins
    • VIP Pass
    • Networking Plus Pass
2:45 PM
  1. Track B – Soho Complex (Floor 7)
    45 mins
    • VIP Pass
    • Networking Plus Pass
3:00 PM
  1. Track A – Exhibit Hall – Broadway Stage (Floor 6)
    30 mins
  2. Track C – Astor Ballroom (Floor 7)
    30 mins
    • VIP Pass
    • Networking Plus Pass
3:30 PM
  1. Track A – Exhibit Hall – Broadway Stage (Floor 6)
    30 mins
  2. Track C – Astor Ballroom (Floor 7)
    30 mins
    • VIP Pass
    • Networking Plus Pass
4:00 PM
  1. Track A – Exhibit Hall – Broadway Stage (Floor 6)
    30 mins
4:30 PM
  1. Exhibition Hall
    30 mins
  2. Track A – Exhibit Hall – Broadway Stage (Floor 6)
    30 mins
5:00 PM
  1. -480 mins
6:00 PM
  1. 230 Fifth Rooftop Bar
    120 mins
    • VIP Pass
7:30 AM
  1. 3rd Floor
    450 mins
    • All Pass Types
    Pick up your conference badge and attendee bag, and get started with Affiliate Summit.
9:00 AM
  1. Lyceum Complex (Floor 5)
    60 mins
    • VIP Pass
10:00 AM
  1. Exhibition Hall
    360 mins
    • All Pass Types
    Affiliate Summits Exhibit Hall floor features a wide variety of affiliate programs, networks, outsourced program managers, agencies, technology providers, traffic sources and other vendors. All attendees are welcome.
  2. VIP Lounge
    360 mins
    • VIP Pass
11:00 AM
  1. Westside Ballroom (Floor 5)
    60 mins
    • All Pass Types
12:00 PM
  1. Track A – Exhibit Hall – Broadway Stage (Floor 6)
    45 mins
  2. Track B – Soho Complex (Floor 7)
    45 mins
    • VIP Pass
    • Networking Plus Pass
    Pre sign up required - email alice@affiliatesummit.com to secure your place. Spaces limited to 50
  3. Track C – Astor Ballroom (Floor 7)
    45 mins
    • VIP Pass
    • Networking Plus Pass
1:00 PM
  1. Lyceum Complex (Floor 5)
    45 mins
    • VIP Pass
    VIP Pass Holders: Fuel up on a hearty buffet-style Lunch in a relaxed networking environment.
2:00 PM
  1. Exhibit Hall – Broadway Lounge (Floor 6)
    120 mins
    • All Pass Types
  2. Exhibition Hall
    60 mins
    • VIP Pass
    • Networking Plus Pass
    Pre sign up required - email alice@affiliatesummit.com to secure your place. Spaces limited to 50 Learn how to: - Identify the right customers - creating the perfect content - Nurture your prospects - Achieve long term profitable growth
  3. Track B – Soho Complex (Floor 7)
    30 mins
    • VIP Pass
    • Networking Plus Pass
  4. Track C – Astor Ballroom (Floor 7)
    30 mins
    • VIP Pass
    • Networking Plus Pass
2:30 PM
  1. Exhibition Hall
    30 mins
    • VIP Pass
    Meet up with other people in your industry vertical and network over a coffee!
  2. Track B – Soho Complex (Floor 7)
    30 mins
    • VIP Pass
    • Networking Plus Pass
  3. Track C – Astor Ballroom (Floor 7)
    30 mins
    • VIP Pass
    • Networking Plus Pass
3:00 PM
  1. Exhibition Hall
    30 mins
    • VIP Pass

    Meet up with other people in your industry vertical and network over a coffee!

  2. Track B – Soho Complex (Floor 7)
    30 mins
    • VIP Pass
    • Networking Plus Pass
  3. Track C – Astor Ballroom (Floor 7)
    30 mins
    • VIP Pass
    • Networking Plus Pass
3:30 PM
  1. Exhibition Hall
    30 mins
    • VIP Pass

    Meet up with other people in your industry vertical and network over a coffee!

4:00 PM
  1. Exhibition Hall
    30 mins
    • VIP Pass

    Meet up with other people in your industry vertical and network over a coffee!

4:30 PM
  1. 0 mins