Logo

Logo

  • June 30, 2020
  • July 2, 2020
  • Join wherever you are

40.7405° N, 73.9832° W

No content here, please.

You can find the full agenda for Affiliate Summit Europe Remote below. Remember that all track sessions, drop in clinics, roundtables and meet-ups are completely FREE to attend.

Register your place

Loading
10:00 AM
11:00 AM
  1. Track B
    50 mins
    Meet up and discuss challenges with other people in your vertical.
11:30 AM
  1. Track A
    30 mins
    • Advanced
    Join Ami Spencer, COO at Webgains as she  tackles the important topic of how brands can drive full price sales in an industry known for its discounting and incentive partners.
12:00 PM
  1. 60 mins
    Have your specific questions answered by experts on PPC.
  2. Track A
    30 mins
    • Intermediate
  3. Track B
    50 mins
    Meet up and discuss challenges with other people in your vertical.
1:00 PM
  1. 60 mins
    Have your specific questions answered by experts on SEO.
  2. Track A
    20 mins
  3. Track B
    50 mins
    Meet up and discuss challenges with other people in your vertical.
2:00 PM
  1. 60 mins
    Have your specific questions answered by experts on PR.
  2. Track A
    30 mins
    • Beginner
  3. Track B
    50 mins
    Meet up and discuss challenges with other people in the industry from Benelux .
2:30 PM
  1. Track A
    30 mins
    • Intermediate
    This session will dive into the history of affiliate-based white label and platform products, the latest debate points from an SEO perspective, Google's perspective on the topic, and much more.
3:00 PM
  1. Track B
    50 mins
    Meet up and discuss challenges with other people in the industry from Germany.
3:30 PM
  1. Track A
    30 mins
    This session will explore the expansion of BuzzFeeds Commerce program to markets around the world. How they keep local nuances at the forefront, and how their expansion has been kickstarted in the cur ...
4:00 PM
  1. Track A
    30 mins
    • Intermediate
  2. Track B
    50 mins
    Meet up and discuss challenges with other people in the industry from Italy.
10:00 AM
11:00 AM
  1. Track B
    60 mins
    Meet up and discuss challenges with other people in your vertical.
12:00 PM
  1. 60 mins
    Have your specific questions answered by experts on Social Media.
  2. Track B
    60 mins
    Search has always relied upon users typing something in and looking for an answer; but now users expect more – our devices will soon know when we’re hungry, they should know when we want to buy new cl ...
12:30 PM
  1. Track A
    30 mins
    • Beginner
    What could your shopping possibly have to do with the Amazon burning in particular, or with climate change in general? At Bravo Savings Network we are fully conscious of the critical moment we live th ...
1:00 PM
  1. 60 mins
    Have your specific questions answered by experts on email marketing
  2. Track A
    20 mins
  3. Track B
    50 mins
    Meet up and discuss challenges with other advertisers.
2:00 PM
3:00 PM
  1. Track B
    50 mins
    Meet up and discuss challenges with other people in the industry from Spain.
3:30 PM
  1. Track A
    30 mins
    • Intermediate
    As long-standing champions of the affiliate channel, Pepperjam recently commissioned Forrester Consulting to conduct a survey polling 170+ executive-level marketers to see if they felt the same--and t ...
4:00 PM
  1. Track A
    30 mins
    • Intermediate
    How to get creative and pivot your business to survive and possibly thrive during COVID-19 (and other downturns)
  2. Track B
    50 mins
    Meet up and discuss challenges with other people in the industry from the UK.
5:00 PM
  1. Track B
    60 mins
    Join us for the Affiliate Quiz! Further details coming soon.
8:30 AM
  1. 20 mins
10:00 AM
  1. Track B
    50 mins
    Meet up and discuss challenges with other people in your vertical.
  2. Track B
    30 mins
    • Intermediate
    One of the things often left behind when springing in to action to turbo-charge your business - especially after attending the sessions at an event like Affiliate Summit - is planning and strategising ...
11:00 AM
  1. 50 mins
    Meet up and discuss challenges with other people in the industry from France.
  2. Track A
    30 mins
    • Intermediate
    Affiliate marketing can be a healthy revenue driver, but it can also create channel conflict. How do affiliate managers ensure that their programs generate incremental revenue? How do you establish an ...
11:30 AM
  1. Track A
    50 mins
    • Intermediate
    Automation has had a dramatic influence on disrupting the traditional affiliate model and it is now more important than ever for automation to prove how it is transforming performance marketing.  How ...
12:00 PM
  1. 60 mins
    Traditional performance channels work on the basis that the more you invest in building a campaign, the more you will receive as a direct return. OK, maybe not to the level that some brands wish for, ...
12:30 PM
  1. Track A
    30 mins
    • Beginner
    Learn how MandMdirect changed their strategy. This session will cover how they have automated parts of affiliate marketing, BigQuery ingration, the importance of one to one relationships, saying goodb ...
1:00 PM
  1. Track A
    20 mins
  2. Track B
    50 mins
    Meet up and discuss challenges with other advertisers.
2:00 PM
3:30 PM
  1. Track A
    30 mins
    • Intermediate
    We are a relationship driven industry and our partnerships are not determined by proximity. During this time we have learnt to adapt to maintain relationships whilst we continue to social distance.  N ...
4:00 PM
  1. Track A
    50 mins
    • Intermediate
    Join Carolyn who will help solve your search issues. Even if you don’t want to submit your website, you can still learn as others get expert feedback.
5:00 PM
  1. Track A
    60 mins